Kontakt
T: 386 1 7885127
F: 386 1 7800141

Kontaktni obrazec

ENG
  Išči
Zračni promet
Nahajate se  »  Zračni promet » Predstavitev
 

Kje smo?
Topp d.o.o.
Šentvid pri Stični 152
1296 Šentvid pri Stični
 

Notranjost letala

Predstavitev

Potreba po čim hitrejšem potovanju je dandanes vse večja. Zato smo se v podjetju odločili ponuditi možnost potovanja z zasebnim letalom. Prednosti najema letala so predvsem v prihranku vašega dragocenega časa, saj vas lahko odpeljemo na poslovni sestanek ali dopust po vaši želji. Ni vam potrebno čakati na velikih letališčih ob točno določenem času. Dogovorimo se za vkrcanje na letalu na vam najbližjem letališču.
Z uporabo manjših letališč se izognemo čakanju pred Check in okencem in vrstam ob varnostnih kontrolah. Poletimo lahko v 10 minutah po vašem prihodu in vas odpeljemo na letališče, ki je najbližje vašemu kraju brez vmesnih presedanj.
Vaše potovanje je lahko sestavljeno iz več destinacij, zato prihranite dragoceni čas. Naši izkušeni piloti vas bodo varno popeljali na pot, mi pa za vas priskrbimo prigrizke in osvežilne napitke na letalu, ter na vašo željo uredimo najem vozila in prenočitev na vaši destnaciji. Z nami lahko poletite na katerokoli destinacijo v osrednji in južni Evropi ter na Balkanu.
Seveda pa se zavedamo, da je varnost na prvem mestu, zato predhodno preverimo vremenske razmere na želeni ruti, saj letimo le v VMC* pogojih. Predvidoma letimo na višinah med 1500 m in 3000 m. Taka višina potniku popestri polet, saj je narava in okolica dobro vidna.

Se vam mudi na sestanek, pa nimate časa za dolgotrajno vožnjo z avtomobilom ?
Želite obiskati in uživati na dopustu na otokih Jadrana ali sredozemskega morja ?
Mogoče izlet kar tako ?
Želite dostaviti pomembne dokumente ali manjši tovor v oddaljen kraj ?
Ali pa želite samo presenetiti vaše bližnje in jim pokloniti panoramski polet ?

Primer potovanja:

Predvidena pot:  SI-Ljubljana – I-Rim
Namen poti: poslovno srečanje
Prihod na letališče ob 7.00Pričetek poleta ob 7.15
Trajanje leta: 1h 45 min
Prihod 9.00
Odhod 13.00
Prihod v Ljubljano (Jože Pučnik): 14.45

Čas, ki ga bi porabili za isto pot z avtom bi bil približno dva dni. Dolga vožnja z avtomobilom je utrujajoča in nevarna, vi pa potrebujete energijo za vaš poslovni uspeh Redne letalske linije letijo le na velika letališča in po v naprej določenem voznem redu, kar potniku predstavlja prilagajanje svojega potovanja urnikom letalskih družb, mi pa se prilagodimo vam in vašem urniku. Najem poslovnega jet letala je hitrejše, a mnogo dražje. Si lahko predstavljate koliko več časa lahko preživite v krogu svoje družine ?
Kaj lahko še postorite v istem dnevu ?
In če strošek poleta podelite še z sodelavcem ali celo dvema ?


ODLOČITEV JE VAŠA.

*VMC – vizuelni meteorološki pogojiCopyright 2009 by TOPP d.o.o.   |  Prijava  |    Avtorji